måndag 29 juni 2009

Linedance på Lida countryfestival och Boo brygga

En massa linedance blev det i helgen. Först ca 4 timmar effektivt på fredagskvällen och nästan det dubbla på lördagen: platsen var Lida i Botkyrka och countrygalan. Pia och jag i klädsamma hattar. Var jättebra musik, inte minst på lördagen. Dansandet blev väldigt mycket av samma sak. Inga danslistor utan anpassat till låtarna. Honky Tonk Stomp, Tush push, Jai de boogie, Chattahootchie. Och ett antal andra.
Söndag kväll var vi på Boo brygga, Nacka. Härlig plats men danser för mer invigna vilket är trist. Känns nästan som "nybörjare gör sig inget besvär".
Men trots det en härlig sommarkväll.


Uppsnappat vid Boo: Ska lära mig Amame och Get your feet down...till att börja med.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jösses....ni är inte dåliga - i denna vämen:) Men går man iväg på något, ja då vill man ju dansa i massor. Synd bara att det inte blev mer på Boo brygga...går man ut med att det för alla, ja då ska också allas nivåer tillgodoses.

Ilona

Peter Andersson sa...

Ilona. Det var verkligen ...vaarm! Men nu är det semesterresa uppåt..linedancefri zon där uppåt fjällen. men vi tar med datorn o tränar.. :) En del DJ:s är väldigt bra på att förbereda alternativdanser och samtidigt variera. Det gäller nog de flesta.

Hoppas du får en härlig fortsättning på sommaren.
p