tisdag 8 december 2009

Få borgerliga och mycket få kristdemokrater bloggar om sjukförsäkring


Testar med anledning av den heta debatten om sjukförsäkringen den nya Politometerns "håll koll på bloggar-funktion". Det är stor frånvaro av borgerligt sinnade bloggare som engagerar sig i frågan. Undantag, förstås Mattias. Okey, det här exemplet handlar bara om ordet "Sjukförsäkring". Andra använder möjligen andra begrepp. Med begreppet "Sjukpenning" åker den moderata stapeln upp. Varför just de kristdemokratiska bloggarna är så frånvarande vet jag förstås inte. De, med sin "verklighetens folk"-prägel, borde verkligen debattera. Ser en skriva, och då är det bara upprepning av Reinfeldts budskap som också Svd-ledaren återger. Ser å andra sidan att Kd-bloggare slår ut alla i ett ämne: VårdnadsbidragIntressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Mer aktivitet på Netroots om sjukförsäkringen..

4 kommentarer:

ilse-marie sa...

Själv har jag använt ordet "sjukförsäkringen" vilket gör att mina inlägg inte finns med - trots att jag skriver om den nästan varje dag - speciellt den senaste veckan. Men annars är det väl bättre fly än illa fäkta när det gäller borgarna ;.)

Kraxpelax sa...

SJÄLVMORD OCH NERVGIFTER

britta sethson sa...

Har någon en aning om vilka som applåderade i kammaren när beslutet togs.

Vore intressant att veta vad de har att säga nu

Sanna sa...

Sossarna har ju påbörjat sin propaganda- och smutskastningskampanj toppstyrda av Sveavägen 68 och LO-borgen. Klart som f*n att de griper tag i minsta halmstrå för att försöka få regeringen att hamna i dålig dager!

Men alla förändringar i sjukförsäkringarna kommer från den socialdemokratiska utredningen "Mer försäkring. Mer arbete." som skriker efter de reformer som nu genomförs!

De rödgröna är i vanlig ordning helt ansvarsallergiska och ohederliga i debatten.