måndag 21 december 2009

Semesterbloggning: 98 kr ett halvkilo kaffe och om Reinfeldt + Sahlin

En bloggare som hittar en dator med uppkoppling i sin hotellreception 'e glad. Ett spanskt tangentbord men okey trots det. Har kommit fram till Mallorca och vi har installerat oss. Till och med denna resa visar sig S-bloggarnas spridning. Pa planet hit fanns inte bara jag utan en annan NetRootsbloggare.

Minns jag korrekt ska Reinfeldt jultala i dag. Ska ta en snabbpostning om det ocksa, senare. Idag ser jag att SvD berattar om ett gott betyg for Reinfeldts ledning av ordforandeskapet. Trots klimatmisslyckandet. Och trots att Sveriges positition borde ha forsvagats av att regeringen misslyckats med jobbpolitiken. Att resa runt och predika for andra med den stora svagheten ar ingen styrkeposition.

Svd-ledaren har en sedvanligt insinuant ledare med insinuata fragor. Allt ska leda lasaren till slutsatsen att Sahlin ar svag och Reinfeldt ar stark. Men sanningen ar att den politik som svenskar synar pa valdagen inte ger Reinfeldt utan mer Sahlin en ledning. Det ska ledaren lasare komma ihag.

Ser i hastigheten att statsradet som har misslyckats med jobben och SAAB och...petar Federly. Undrar lite hur svenskans ledare beskriver det framover. Ett parti som sakta men sakert glider ner mot riksdagssparren ska omprova. Men man undrar om det verkligen kan vara strategiskt ratt att lyfta fram Maud. I och for sig tillhor ju Federly vad galler synen pa arbetsratten en ung generation med gamla varderingar som inte platsar i ett modernt Sverige. Men trots det....?

"Surermarknaden" pa detta hotell saljer svenskt kaffe. Ett halvt kilo Gevalia for 98 kronor. Suck!

- Fler blogginlägg på NetRoots och Politometern.
Intressant?

1 kommentar:

Anonym sa...

Njut av semestern!