tisdag 8 september 2009

Storstadslivets verkliga experter sökes!

Ser att socialdemokraterna i Stockholms län har sparkat igång en kampanj på temat "Storstadsliv" som har fokus på "Ungas framtid". Målet är att göra Stockholmsregionen till "världens bästa plats att växa upp på".en särskild kampanjsida berättar man om sin politik inom områden som skola, jobb, boende och fritid. Som alla moderna kampanjer har man förstås en speciell grupp på Facebook också. Det finns också lokala varianter av gruppen som t.ex. "Storstadsliv Solna".

De "experter" som S söker för att ge synpunkter och förslag kan också lägga upp filmer på Youtube, skicka bästa Stockholmsbild och boka in en träff med en S-politiker. Den 10 september kan intresserade chatta med Mikael Damberg, ledamot i riksdagens utbildningsutskott.

Jag tycker att upplägget och greppet i kampanjen känns spännande. Den som läser på kampanjsidan ser att partiet, trots att motsatsen ibland hävdas, har en politik på ett antal områden. Inom de olika områdena ges också goda exempel på hur S-kommuner har försökt lösa frågorna.

Kolla in kampanjsidan
!

Intressant
?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu spred du verkligen ljus till en vid den här tiden på dygnet mörkt ställe i "rikets andra stad" :)

Jag länkar ditt inlägg till några barnfamiljer jag känner i "rikets första stad". De är inte politiskt aktiva - ännu :)