onsdag 11 november 2009

Ytterligare avhopp från Huddingepolitiken

I går lämnade Huddinges folkpartiledare alla uppdrag. Han skulle i grundskolenämnden har efterträtts av Conny Boltenstål (m). Ser nu att också Conny väljer att kliva av politiken. Den här gången handlar det enligt Radio Stockholm om skatteskulder och, som vi har hört om förut, obetalda TV-avgifter.

I sak har förstås både gårdagens avhopp som dagens sina väl motiverande skäl. Sex-avhoppet var självklart medan jag har svårt att vara alltför kategorsik i Connys fall. Men i och för sig har obetalda TV-avgifter som bekant fällt också en kulturminister.

Uppdaterad: För den partivän som här ser en chans att "slå" på borgare kan man bara ge tipset att dylika affärer tenderar att slå mot politiken i stort, inte främst på det parti som "drabbas". Däremot kan partier som i väljarnas ögon är särskilt för "politiken" som instrument för samhällsförändringar få lite extra smisk. Vi sossar är för politik...

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

6 kommentarer:

Björn Fridén sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Björn Fridén sa...

Sakuplysning: Sex-avhoppet var i själva verket ett barnprostitutionsavhopp

Peter Andersson sa...

tack, Björn :-)

Kraxpelax sa...

Hotet från sionismen

- Peter Ingestad, Solna

Bertil Pettersson sa...

Herr Boltenstål bor i egen villa i Segeltorp och är advokat med egen byrå vid Stureplan i Stockholms city. Arbetar med bland annat med affärsjuridik och it-rätt. Han kan säkert ta bra betalt av sina klienter och gnor ihop en hel del genom sina politiska uppdrag men SKITER I ATT GÖRA RÄTT FÖR SIG. - S K Ä M S, Money Bottensvål !!!
Du Huddingebo, tala om vad du tycker om Conny via hans epost: boltenstal@telia.com
Mvh
Berra P, fattigpensionär och skattebetalare

Carl sa...

Berra:

Jag tycker nog att du gör det väl enkelt för dig. Om du kände Conny skulle du veta att han är en man som bryr sig oerhört mycket om sin omgivning och inte alls är den nidbild av en "ond moderat" som du antagligen har.

Som i så många andra fall är jag övertygad om att det här handlar om en personlig problematik på något vis. Vi är många (för att inte säga alla) som har problem på det privata planet av allehanda slag. Här har det tydligen fått till konsekvens att skulder samlats på hög.

Peter väljer en bra aproach till detta tycker jag. Att låta bli att blanda in partipolitik och se saken för vad det är, personliga problem. Vi har nog med politikerförakt i landet som det är. Och skall Conny sättas åt för obetalda skulder kan man ju fråga sig hur Mona Sahlin ens kunde bli påtänkt som S-ledare med alla skuldproblem och fifflande med kort. Behöver vi den diskussionen för att föra vårt demokratiska samhälle framåt?

Problemet ligger på en annan nivå. En nivå som handlar om mänskligt beteende och privatliv.

Berra, om du vill bidra till en mobb och lynchstämning så tycker jag att du åtminstone kunde stå upp för vem du är. "Berra P" låter som en lagom anonym avsändare att gömma sig bakom, men du delar gladeligen med dig av andras privata mail-adresser etc. I mina ögon är det ett rätt så fattigt och fegt beteende.