fredag 19 februari 2010

Öppna skoldörrarna för demokratin

Skrev ett inlägg efter händelserna i en skola när Nationaldemokraterna hade fått tillstånd att komma till skolan. Tyvärr verkar extremgrupperna styra hur svensk skola ser rent allmänt på partiernas och deras ungdomsförbunds roll i skolan.

Idag fortsätter SvD att berätta om hur skolorna hanterar politiska partier i valrörelserna. Här handlar det inte om en utgångspunkt att partierna och deras ungdomsförbund är viktiga i skolan. Stopp, förbud och hinder förefaller vara en enkel väg att slippa ta ställning. Frågan har en tendens att inte heller avgöras av några makthavare som kan ställas till svars. Enskilda skolor och enskilda lärare bestämmer efter eget huvud. Den decentraliseringen är viktig på många områden men kan inte vara ett alternativ när det gäller rättighetsfrågorna.

Skolan måste hållas öppen för partierna och ungdomsförbunden. Allt annat är ett svek mot eleverna och mot demokratin.

Kolla bloggar via NetRoots och Politometern
Intressant? 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

Michael sa...

Mmm nazister i skolan.. Rektorn ska smiskas hårt, hade bränt ner hans hus.

I vår kommun fr dom inte ens dela ut sitt partiprogramm elelr röstningsreklam.

Sist dom försökte fiska röster i vår kommun blev postpersonal hotade, vi glömemr inte heller hur dom hade framställt och få väljaröster genom att locka rasister till rösta på dem.

Extremt många hade ringt till postkontoret och sagt får jag sådanthär skit i brevlådan igen kan jag inte garantera brevbärarens säkerhet.

Och sådan vill man ha in i riksdagen och skolorna.

Säger väl en hel del om vad man har för agenda i sverige,, Öka islamofobin och öka invandringen så man kan skapa sitt nya hitler tredje rike som passar Eus agenda sedan föra krig mot islam och iran med dessa dårar som soldater och som orsak bombar man israel sedan kan den kristne juden göra skitgörat.

Såsom dom redan gör i Iraq och afghanistan.

Och eliten sitter och tittar på och ler,, vilka dårar till boskap det finns överallt aom gör deras skitgöra.

Det är lätt ochs tyra folk med hat .

Hatiska människor är extremt lätta att styra.

Nazister sitter på makten , frimurare precis som Hitler.

Svårare än så är det inte, undergångsekten ska fullfölja armageddon och den egen manipulerade bibeln till varje pris.

doublecorona sa...

OM inte SD får komma in på skolor, då ska heller inte Vänsterpartiet få komma in. Deras ideologi är kommunismen, som i Sovjet dödade drygt 50 miljoner människor totalt sett, Kina drygt 70 miljoner, Nordkorea nästan 1 miljon, Kambodja 2 miljoner, osv, osv. Inte heller Sossarna ska få gå ut på skolor: under 30 talet ansåg Per Albin Hansson att Hitler och Mussolini var "goda förebilder för sina folk" - och han berömde Mussolini för att han omstöpt det italienska samhället, Mussolini å sin sida kallade Sossarnas Sverige för "ett folk av mänsklig granit". Skolorna bör även förbjuda samtliga religiösa samfund, men i synnerhet islam/muslimer, då dessa stenar homosexuella till döds. Dessutom så hatar islam judar ända sedan den muslimske profeten Muhammeds dagar. Han beordrade massmordet på hela den judiska befolkningen i staden Khaybar då judarna vägrade att erkänna honom som deras profet. I Haditherna (det viktigaste islamiska verket tillsammans med koranen) står att läsa: "På Domens dag skall stenarna och träden tala och säga: O muslim! Det gömmer sig en jude bakom mig! Dödad honom!" (från Sahih Bukharis samling av Hadither) - det var denna text som spreds i Södermalmsmoskén för några år sedan.

Michael sa...

Ja jag håller med,, håll politiken utanför skolorna.

Michael sa...

Religionen likaså.

Kristna är inte mycket bättre dom dödar för profit.

samma skit olika paket bara.