fredag 30 juli 2010

Kristdemokraterna under fyra procent nästa mätning

Ok. Sanna Rayman på Svenska Dagbladets ledarredaktion och blogg ska främst i dagarna gratuleras för förlovning. Och möjligen, för att tala det språket, är dagens inlägg på ledarbloggen i alla fall i närheten av värde att älska. Det spar mig tid och ger mig mer sömn och jag tackar. Temat är kristdemokraternas ungdomsförbunds ledare Charlie Weimers som på Aftonbladets debattsida menar att (S) är ansvarig för att människors sprutar dricka i Båstad. Sannas kommentar räcker som svar.

Weimer verkar vara i högform och har presterat ytterligare anfallsinlägg idag, nu på toaletter som inte har skylt "med" eller "utan" räcker som insats i en psykiatrisk behandling. Att kristdemokraterna inte har något att tillföra vare sig nu eller framöver bekräftar de låga nivåerna från ungdomsförbundet.
Men det ser inte bättre ut ju äldre de blir. En ledamot i riksdagen skriver så här.

Efter att ha varit i Stockholm och Uppsala några dagar nu och läser om allt som skrivs i tidningarna om Pride festivalen så blir man bara beklämd!....... Jag tycker INTE det är ok att sprida löspenisar och fylla stan med ekivoka budskap...och att alla Stockholms flaggstänger flaggar med RFSL flagga. Jag tycker INTE heller det är ok att skattepengar går till att sponsra Pride och på detta sätt hylla dekadansen som följer i Prides spår.

..Ja, på Pride är det iallfall uppenbart...att min "folkgrupp" den får man hata...och allra mest vi som vill sätta familjen främst och vill att äktenskapet är mellan EN man och EN kvinna!

Kristdemokraterna
, Sverige 2010. Inte konstigt att de i senaste mätningen får fyra procent av väljarstödet. Nästa mätning blir det lägre.

Läs fler inlägg på portalerna NetRoots och Politometern
Intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , ,