söndag 14 mars 2010

Knuffar för progressiva bloggare

Krassman som förser oss med aktuella analyser av Knufflistans utveckling postar om detta strax efter gryningen. krassman skriver:
Veckans högsta klättring bland oss progressiva bloggare inom NetRoots står Peter Högberg för. Han kliver inte mindre än sex platser och hamnar nu på en hedrande 18:e plats på listan, stort grattis till dig Peter. Vi kan även notera att Röda Berget och Ett hjärta rött kliver fyra platser på listan.Veckans lista ser ut som följer.
1. Alliansfritt Sverige (oför)
2. Peter Andersson (oför)
8. Mitt i steget (oför)
11. Rödgrönt samarbete (oför)
14. Kulturbloggen (-1)
18. Peter Högberg (+6)
21. In Your Face (-1)
22. Röda Berget (+4)
25. S-buzz (oför)
27. HBT-Sossen (+2)
28. Ett hjärta rött (+4)
38. Claes Krantz (oför)
42. Veronica Palm (-1)
44. Martin Moberg (+3)

Helgens överläggningar med NetRoots på Bommersvik ger ytterligare energi till arbetet inom det progressiva nätverket, inte minst till de S-märkta bloggarna. En bra kombination av "laget" - ett utvecklat samarbete och enskilda bloggare - "jaget". Det blir garanterat bättre när världens finanste rörelse träffas på världens bästa plats.   

Några fler Bommersvikspostningar: Claes Krantz om granskning av bloggosfären, Viktor Tullgren skriver om utflykten, liksom Victor Svedberg. Peter Johansson med bloggen Röda Berget beskriver S-bloggarnas mer sociala övningar på Bommersvik men klarar att hålla redogörelsen inom ramen för sedvanlig konferenssekretess. Thomas Hartman skriver om S-bloggarna från "håll", 

Kolla bloggar via NetRoots och Politometern
Intressant?  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

Peter Högberg sa...

Jag tackar ödmjukt

Anonym sa...

Apropå siffror, rankingtal, manligt och kvinnligt.

Så här tänker jag om t.ex. sifferdribblande i politik och i övriga samhälle.
Kan man inte förklara målet med sin verksamhet annat än med att stora siffror i en kolumn är bättre än små leder detta till stora stolligheter.
Den som inte kan förklara vad den vill och varför och i stället gömmer sig bakom siffror
är dömd att misslyckas.
”Three men in a boat” – – - Reinfeldt Borg och Littorin har gjort sitt.
Den enda som kan förklara varför hon vill ta bort RUT-avdragen i dess nuvarande form utan att ägna sig åt sifferdribblande för att styrka sin sak heter Mona Sahlin.
Hon är tydlig och ärlig och det är mig en gåta varför hon inte kan backas upp bättre av männen i vårt parti. När Hägglund gör bort sig i debatt mot Sahlin i Agenda twittrar t.ex massmedial välkänd s-profil från Gbg att Hägglund var kass - men han skriver inte ett ord om Sahlins förtjänster i debatten. Är kvinnor osynliga för män? Själv har jag gått ur kvinnoförbundet för jag anser att där kan jag inte påverka en enda manlig s-stofil så att han möjligen
upptäcker att kvinnor finns och noterar deras förtjänster.
Kan det vara så att kvinnor inte tänker och skriver på samma sätt som män annat än när de kopierar män för att de också vill synas och höras?