lördag 20 mars 2010

NetRootsbloggar rockar - bloggböcker och annat

Ser att Krassman denna vecka får iväg veckans Knuff-lista på lördagen. En vecka, precis efter NetRootsgänget var samlat på Bommersvik för att tänka och spåna tillsammans. Veckans blogghändelser för mig började annars med att jag citerades i papperstidningen av Expressen, på ledarplats: Temat: Maud Olofssons kamp att hålla sitt numera Stureplansanpassade centerparti ovanför riksdagsspärren. Veckan har också innehållet andra "kickar" för mig som bloggare. Jag har börjat fatta att jag faktiskt har fått möjlighet att vara med i en bok om bloggande som Brita Stakton håller på med.

Andra som är med är Annie Johansson, Annika Beijbom, en av världens bästa Twittrare, Lilith Svensson, en av världens bästa ungdomspolitiker :-) Maria Ferm, en av världens godaste karameller, en av Sveriges mest aktiva oppositionsledare efter valet i höst, en likledes kämpande oppositionsledare i Örebropolitiken och så...Federly. Bekräftandet var också verkligt trevligt i går när jag hade fått möjlighet att kommentara sociala medier i Metro, Göteborgsupplagan.

Det där med bekräftelser att man inte bara skriver för sig själv som ändå är viktigt. Det som Alexandra i veckan beskrev som "bekräftelsetorskar", en benämning på det som förmodligen är förklaringen till hela detta inlägg. Så, Krassmans lista denna vecka: indikationerna att "de fjuniga pojkarna på Alliansfritt" - nu åter till sin gamla loga, drar ifrån ytterligare. Helt naturligt med min arbetsbelastning i övrigt...Jag hyllar "pojkarna".  

1. Alliansfritt Sverige (oför)
2. Peter Andersson (oför)
6. Mitt i steget (+2)
11. Rödgrönt samarbete (oför)
13. Kulturbloggen (+1)
16. Peter Högberg (+2)
18. Röda Berget (+4)
21. S-buzz (+4)
23. In Your Face (-2)
24. HBT-Sossen (+3)
27. Ett hjärta rött (+1)
33. Claes Krantz (+5)
39. Veronica Palm (+3)
42. Martin Moberg (+2)

Kolla bloggar via NetRoots och Politometern
Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

Mary sa...

Gulligt - tack!

Annika Beijbom sa...

Hej Peter, tack för puff, generöst! Såg först nu eftersom jag varit bortrest och inte kunnat hålla lika bra koll som vanligt. Blev jätteglad!
/Annika
:)

politikerlilith sa...

Tackar för det :)