torsdag 26 augusti 2010

Boken om Netroots i en tokig moderats ögon

Sensationellt, vet jag inte. Men lite ovanligt är det när publiceringsytor som vanligtvis kopplas till ett parti helt plötsligt är fyllt med en helt annorlunda språkdräkt från andra vatten. Detta unika sker idag på den inte alls oansenliga blogget "Högbergs tankar", normalt en trogen så kallad "megafon" för det socialdemokratiska partiet. Idag hittar jag en spännande mening på ett nypostat inlägg.

   NetRoots gör avtryck, de skapar opinion och har förmågan att göra skillnad. NetRoots kommer för all framtid vara de som satte ribban för politiskt bloggande och de som alla andra var tvungna att förhålla sig till.

Nej. Det här är inte bloggaren Peter Högbergs ord. PH har, bara veckor före valdagen, upplåtit sin blogg till en av landets tongivande moderata bloggare, undersköterskan och valstugeföreståndaren i Sundbyberg Fredrik Antonsson. Och det är Tokmoderatens egna ord, nästan som hyllning till det progressiva nätverket av bloggare, Netroots. Läs recensionen: En läsvärt sådan av en uppskattad bloggvän på "andra sidan" som av mycket uppenbar anledning använder sig av tilläggsbeteckningen "-inte som alla andra".

- Egen postning om lanseringen av Netroots bok.
- Boken om NetRoots, med bidrag förutom av undertecknad också av Nina Andersson Brynja, John Aravosis, Matilda Ardenfors, Klara Denckert, Alexandra Einerstam, Ulrika Falk, Björn Fridén, Aurora Gullberg, Gunilla Hjalmarson, Peter Högberg, Claudia Jiménez Guala, Peter Johansson, Claes Krantz, Karin Pettersson, Martin Rosvall, Rosemari Södergren, Johan Ulvenlöv, Anders Utbult, Johan Westerholm, Marika Lindgren Åsbrink.
-
Läs fler inlägg på portalerna NetRoots och Politometern
Intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,