måndag 13 september 2010

Moderaterna snor inte bara S-retorik - Polisanmäls nu för namnstöld

Det dubbelbottnade partiet, moderaterna, med egna värderingar och åsikter å ena sidan och å andra sidan en väl kopierad sosseretorik för att locka väljare, har varit framgångsrikt. Nu går partiet vidare och snor, i alla fall på sina håll, socialdemokratiska "varumärken". I det fall jag nu observerat från (S) i anrika Sundbyberg. Sedan länge ger partiet ut tidningen "Sundbybergaren". Registrerat i tidningsregistret förstås utfärdat på Sumpans sossar.. 09513 http://wwwm.prv.se/vps/default.jsp

Moderaterna, partiet som gärna talar om lag och ordning, ja till och med om äganderätten, gör sig alltså skyldiga till något som inte bara är den negativa valkampanj man fört mot (S) hela tiden utan också till lagbrott.

Utöver det:


Jag
har varit med i politiken och valrörelser sen 1979. Jag tror inte att jag någon gång har sett ett alster från ett parti med enbart den svartmålning utan egen politik som moderaterna i Sumpan har producerat med ett namn som en anrik (S)-tidning. Detta parti som nu är makthavare på många ställen. Utom i just Sundbyberg där ledande företrädare i valde att gå över till (S) och därmed förpassade högern i Sumpan till oppositionströskande. Okey att man kan förstå deras besvikelse. Men det ursäktar inte lagbrott och det är inte något som motiverar den skitkastarkampanj som (m) i denna norrkommun nu bedriver.

Läs fler inlägg på portalerna NetRoots och Politometern
Intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,