fredag 9 juli 2010

Moderat förbud att lyssna på Sahlin

Jag och Pia låg i gräset i Almedalen och lyssnade på Reinfeldt i söndags. Det var skönt väder och, trots allt, en stor politisk händelse. För egen del tycker jag att Mona Sahlins tal i går var ännu viktigare och bättre (!). Jag fick vara där. Men ser att det verkar som om alla inte fick. Makthavare.se har idag uppgifter från ett "hemligt dokument" med avsändare Moderaterna i Stockholms stad och län som  tydligen har skrivit förhållningsorder till partitjänstemännen:
"I dokumentet står:
”Vi bör undvika att vara publik när oppositionens partiledare talar i Almedalen.”
”Inte svara på frågor från journalister.”
Dokument omfattar sju punkter och innehåller förhållningsorder om vad de inte får göra under vistelsen på Gotland. De anställda måste även bo gemensamt i en stugby en bit utanför Visby som partiet hyrt för ändamålet. De har inte tillåtits ordna boende på egen hand innanför ringmuren."
Man förvånas aldrig...

- DN,
Läs fler inlägg på portalerna NetRoots och Politometern
Intressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

HumanLabRat sa...

Har man inget eget att komma med så får man ju sno av andra! Det är väl så det brukar gå till inom höger-kretsarna som det verkar! Snor man inte idéer och retoriska grepp, så snor man pengarna från någon döende stackare i sjuksäng!

Anonym sa...

I Mona Sahlins tal hörde vi henne säga “bry oss om varandra”, “visa omtanke och solidaritet”, “frihet, jämlikhet och solidaritet”, “bry oss om varandra”, “politik är på riktigt”, “av var och en efter förmåga – åt var och en efter behov

Själv ställer hon sin bil på handikapplats 26 gånger på ett år (som hon bötfälls för)

Att hennes brist på omdömme räknar hon tydligen som ett handikapp men vad betyder de vackra orden i talet för henne.


SVAR, inte ett smack ,patetiskt röstfiskeDet är skillnad på ord och handling hos Socialdemokratins främsta representant.

Ett mysterium att hon inte sparkats ur partiet,