tisdag 31 augusti 2010

S-kritikerna och könsdriftens varande

Ett av dagens mest trista inslag i valrörelsen är ett antal grånade män som riktar kritik mot det parti som under åren har gett de själva en ganska hyfsad karriär i livet och en plats i offentlighetens ljus. Men jag ser vad gäller ex Nuders svar att det är ett bokcitat. Möjligen ska man se artikeln som en sammansättning av lösryckta citat för att just få ihop det som Aftonbladet nu verkar önska. En artikel till som ska "mosa Mona" och "mosa Sossar".

Med rätta besvarade Mona kritiken med en gäspning i en intervju. Själv kommer jag mer att tänka på en skivinspelning med anarkisten Hinke Bergegren, han som - utöver att predika "dolken i köttet- revolution - på 1800-talet - också talade om preventivmedel och sexualitet. Ungefär så här sa han (ur mitt minne)

"Vad har könsdriften gjort människan för ont eftersom man kastar så mycket skit på den. Att gamlingarna talar illa om den beror på samma sak som att räven grinar åt rönnbären. De är sura. För med begäret är det gott men med förmågan är det kaputt".

Något över det ligger i dagens Aftonbladet-artikel...

Av "männen" på bilden ska i alla fall Thage G. och Bosse Ringholm inte ses som kritiker utan som uttryck för att även män på "gubbhyllan" kan behålla stort förnuft.....


Mer att läsa:
- Övriga borde ha läst Tingelings blogginlägg. Eller Eva-Lena.
- Rasmus Holmberg ger svar...

Läs fler inlägg på portalerna NetRoots och Politometern
Intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,