onsdag 19 september 2007

Go´natt Kd

Kristdemokraterna lovade väljarna sänkt bensinskatt. Det blir höjd.
Kristdemokraterna lovade väljarna en låg kommunal avgift om högst 2.800 kronor mot avskaffad fastighetsskatt. Det blir, enligt rapporter i SvD, 6.000!

Redan innan dessa katastrofer har partiet rört sig strax över fyraprocentspärren i mätningarna. En stor majoritet av alliansens väljare har också uttalat att Kd är det minst önskade partiet. Det Kd minst av allt behöver är ytterligare bördor...ytterligare svekdebatt. Det kommer!

Intressant?
Andra bloggar om: , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ju KD som kom på förslaget till att börja med. Annars hade skatten funnits kvar. Det var inte så dåligt jobbat av KD.

Peter Andersson sa...

Nåja. "kom på" är väl att ta i.
Men valsvek är det oavsett det...och oavsett att det mycket är ett namnbyte. JAg gissar att de inte stoltserar lika mycket med finansieringen...

Sen är väl den stora "reformen" att de tar bort begränsningsregeln. Den gjorde att tidigare vansinnigheter i hur skatten slog i princip försvann..

Alla borgliga partier har haft kravet under flera valrörelser och i budgetförslag i riksdagen. Som dock mildrades när man såg valseger inom räckhåll. NU byter man i alla fall namn på den...

Anonym sa...

Jomenvisst Peter - jag håller med.

Och bara som en upplysning till kristna väljare. Det finns ett alternativ, Kristna Socialdemokrater, Broderskap.