måndag 2 april 2012

Mitt Sverige-kampanj för ett varmare Sverige

Tv: Wanja Lundby-Wedin, Th Mitt Sveriges bloggredaktion: fv Viktor Tullgren,
Jenny Wrangborg, Erik Wiklund, Sara Yazdanfar, Peter Andersson

Så har
värderingskampanjen "Mitt Sverige" högtidligen invigts. Ett sjuttiotal intresserade samlades på Bio Rio vid Hornstull. Det var mingel, visning av kampanjfilmen, ett kort tal av LOs ordförande Wanja Lundby-Wedin, några ord från projektledaren Tobias Gerdås och så en särskild presentation av den bloggredaktion som ska "rodda" kampanjens blogg (från tisdag här) med repotage, krönikor, intervjuer, verklighetsbeskrivningar, fakta och ideologiska texter.

Syftet är att få så många som möjligt att ställa upp för en utveckling mot ett varmare Sverige med minskade klyftor och större rättvisa. Värderingar med inriktning på arbetsmarknadsfrågor är huvudspåret för kampanjen som kommer beröra olika delar av det området. Där ingår också frågor om de växande inkomstklyftorna, trygghetsförsäkringar och arbetsvillkor. Och säkert en del annat också. Kampanjen rullar på under april.

Se och sprid gärna kampanjfilmen. Finns här.

Mer; Dagens media, AB, ledarbloggen, LO-bloggen, "Fågelperspektiv", Alliansfritt, Martin Moberg,  Unionen blogg, LO Sverige på Facebook,


Läs fler inlägg på portalerna NetRoots och Politometern
 Intressant Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,