måndag 26 oktober 2009

Mona Sahlin och S tar över jobbfrågan från M och Reinfeldt

Lagom till att S-kongressen börjar, den som kallas jobbkongress, ser jag att Alexandra (som jag helt enkelt snodde bilden från) har en viktig postning. Enligt Dagens industri har moderaterna nu tappat jobbfrågan till förmån för (S). Uppgiften bygger på en Sifo-mätning. Mona Sahlin har där större förtroende än statsminister Reinfeldt.

Jag är inte ett dyft förvånad. Fler jobb och färre i utanförskap" var det stora vallöftet. Verkligheten blev den motsatta. Det är inte konstigt att väljarna reagerar som de gör. En tröst i bedrövelsen är att alla som förväntar sig en aktiv politik för fler jobb kan följa S-kongressens viktiga diskussioner och beslut de kommande dagarna.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Alexandra Einerstam sa...

Självklart får du "sno" min skärmdump, annars blir det onödigt dubbelarbete!

Krassman sa...

@Peter
Bra bild, men jag tycker nog att min blev bättre. Eller det kanske är texten under som gör det ;)

Steffen Oxenvad sa...

Mer info i pressmeddelandet och siffror:

http://www.westander.se/pressmeddelanden.html?nyhet=1138

Magnus sa...

Äntligen har ni bekänt färg.
Inte nog med att ni skall höja skatterna med 100 miljarder när ni kommer till makten. Dessutom skall ni låta oss med vanlig lön arbetare/småföretagare (Inte de med politikerlön ) jobba tre år till innan pension för att " värna välfärden". mer pengar till barnledighet och pappaledighet.
Valet måste vinnas !!!
Dessutom skall arbetet /småföretagandet ske med 70 % marginalskatt i bidrags Sverige....
Således en till smygskattehöjning.
Inte ett ord om att öka kvalitetskontrollen och se till att skattepengar verkligen går till det de skall till. Och vilken välfärd..den har aldrig fungerat med vänster/miljöparti vid rodret.
Ni har stått för de värsta nedskärningarna för att värna era kärntrupper barnfamiljer med vänster sympatier. Vi andra skall nu få jobba ännu mer för att ösa ur er kassa ...men det är ju i alla fall sexigt att betala skatt (Mona Sahlins citat)