söndag 14 mars 2010

NetRoots S-bloggare hemma igen - Nu ska bloggfrukterna skördas

Johan Westerholm (Mitt i steget), Johan Ulvenlöv ( s-buzz), Peter Högberg (Högbergs tankar), Rosemari Södergren (Kulturbloggen) Hannah Bergstedt (Det perfekta livet), Peter Johansson, (Röda berget), Marika Lindgren Åsbrink ( Storstad), Ulrika Falk Ulrika Falk, Peter Andersson Med rätt att tycka), Björn Fridén (Alliansfritt Sverige), Victor Svedberg, (Victor Svedberg) Alexandra Einerstam (HBT-Sossen), Viktor Tullgren (Viktor Tullgren), Fredrik Pettersson (fredrikpettersson.nu Claes Krantz claeskrantz.se),

Bommersvik har tillfälligt övergivits av NetRoots S-bloggare som efter helgens överläggningar nu har tagit sig hemåt. "Gänget" är garanterat peppade till mer bloggande framöver, med en extra ansträngning därför att det är val i september. Redan idag är gruppen starka: På nu gällande Knuff-femtio-toppär 10 av bloggarna med på bilden ovan. Spänningen är förstås oliiidligt över hur de mer borgerligt sinnade bloggarna kommer att möta det nu så kraftfulla S-nätverket. På Annikas Twitter har en signal noterats att S-bloggarna verkar ha skapat viss nervositet, idag på ett Fp-möte. Eftersom jag hoppas på en fortsatt god stämning i bloggosfären även detta valår, säger jag bara, som en tidigare folkpartiledare: "Lycka till".


Fler bloggar: 
- S-buzz om ett vinnande lag
- Peter Högberg om att NetRoots gjorde Bommersvik...
- Alexandra Einerstam med röd-ramat foto
- Mitt tidigare inlägg efter att Karin Bergh tog upp bloggare och jämställdhet

Kolla bloggar via NetRoots och Politometern
Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

Anders Utbult sa...

Finns det en bild på S-bloggare som inte innehåller minst en i bilden som tar en bild på något annat? I think not. :D

Anonym sa...

Claes gör iallafall som han brukar :)

Peter Andersson sa...

Anders
Jag vet inte om jag har sett det du efterlyser. Kanske något för "Efterlyst"?

Annika Beijbom sa...

Det var så komiskt när Gelin frågade på twitter om jag hade tråkigt i Västerås på Fp:s Rixmöte, där på lördagen. Klart jag stortrivdes bland alla liberaler men eftersom vi pratade om er, och strategisnackade, så var ni plötsligt så långt bort...

Jag hade så otroligt positivt roligt åt tweetsen från Bommersvik som ni drog iväg. Humor! Glädjande med så fina motståndare! Ska bli kul att se vilket av våra gäng som kammar hem det hela i september.

Många hälsningar
Annika Beijbom (fp)
:)

Peter Andersson sa...

Annika
tack för varma ord också om "NetRoots". Du anar säkert att jag är ohyggligt nyfiken på mer exakt vad som sa´s om "lilla oss". Och kanske också om det där strategisnackandet.. :-)

Jag får pressa dig lite när vi "stöter ihop". Almedalen, kanske

/peter