lördag 20 mars 2010

Reinfeldt dömde ut Ask: "Vi ska inte ha ett glåpordssamhälle"

Frågan är om Bea Ask kan sitta kvar, efter Reinfeldts kommentarer i Ekots lördagsintervju idag. Det tog ett tag innan han ville kommentera det faktum att Ask faktiskt vill att misstänkta, inte bara dömda, ska ses som brottslingar i Sverige och pekas ut. Men när han väl kommenterade just det var det med orden att "vi ska inte ha ett glåpordssamhälle" och en markering att Bea Asks förslag inte finns i regeringskansliets byrålådor.

Kolla bloggar via NetRoots och Politometern
Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

Britta Sethson sa...

Ja det verkar vara rena rama virrvarret där på Rosenbad.

Tror att vi kommer att få se en hel del mer av oövertänkta utspel av det här slaget. Speciellt småpartiernas ministrar kommer att vilja profilera sig ju närmare valdagen vi kommer.

Jonny sa...

Det känns skönt att veta hur den socialdemokratiska måttstocken för att åka ut ur en regering är inställd. Bilan verkar fara ganska snabbt för första bästa misstag en ledamot gör.

Jag ser verkligen fram emot att se detta praktiseras ifall S får regeringsmakten i höst :) !!!

Have no mercy !

Chrilles sa...

Undrar om hon själv har rent mjöl i påsen, såg dessa videos.....om något riktigt stort man tystat ner...hmm

Kanske lämpligt att göra en "groda" och sedan avgå....

http://www.youtube.com/watch?v=aHQrbgI9Fxg


http://www.youtube.com/watch?v=uCOvH08MY_Y

Lars-Erick Forsgren sa...

Nja, jag tyckte allt att "Fredde" var skamligt överslätande mot Beas övertramp. Att göra det till en fråga om färg på kuverten...
Att ett förslag just så, inte fanns... etc. Nej, säg ifrån rejält Fredde, och nåde dig om du gör det där stolpskottent Johan Pehrson till Beas efterträdare.
BÅDA har ju en meritlista av värsta slag!

http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2010/03/askgra-eller-gredelin-lika-illa.html

Anonym sa...

Va?!? Har vi hört samma intervju? Jag hörde att Reinfeldt sa "Regeringen förbereder inget sådant förslag" och "kommer inte att införas i den formen". I likhet med uttalandet "vi kommer inte att jaga en ungdomsgeneration" är betydelsen solklar; Man kommer att införa detta i någon form. Ask är naturligtvis väl förankrad i M