söndag 14 februari 2010

From Runö with a taste of victory - och en Knufflista igen

Började blogga i bilen, på väg hem från Runöskolan i Åkersberga och avslutar hemma. Helgen har varit ett vidare, nästa steg på valarbetet för alla oss som jobbar för (S) i Stockholms län. Valledargänget har planerat alla insatser, lyssnat på Bodström, deltagit i workshops och haft trevligt tillsammans. Det finns en stor medvetenhet om att en valseger förutsätter slit och hårt arbete från nu och fram tills vallokalerna stänger. Inte minst för oss som jobbar i Stockholms län. SIFO-mätningen i dag bekräftar..

Bloggosfärens Knuff-kamp är en vanesak nu på helgerna och Krassman som nu kommit hem från valledarträffen har bloggat om Knufflistan. Förra helgen skrev jag, inte utan viss känsla av skräck, om de jagande och ambitiösa på Alliansfritt Sverige som frenetiskt och ivrigt jagar min första plats. Den här veckan gick det inte för "ungdomarna" att peta ner mig. Men nu förvarnar också Krassman i sin analys att detta tragiska må hända.
1. Peter Andersson (oför)
2. Alliansfritt Sverige (oför)
9. Mitt i steget (oför)
11. Kulturbloggen (+2)
13. Rödgrönt samarbete (-1)
20. In Your Face (oför)
25. Peter Högberg (oför)
26. S-buzz (oför)
28. Röda Berget (+2) 
33. Ett hjärta rött (-1) 
35. HBT-Sossen (-2)
38. Claes Krantz (oför)
44. Veronica Palm (-1) 

Bloggar: Lisa Pettersson, 

Kolla bloggar via NetRoots och Politometern
Intressant?  
 Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja,än så länge leder vi.Men det ser ju inte så där vidare bra ut med dagens resultat från senaste Sifo.

Lars

Peter Andersson sa...

Lars: nej, håller med om att dagens mätning är mörkare än tidigare. Men det enda som gäller är riktiga röster på valdagen som faktiskt måste vinnas en och en, på att vi presenterar både en egen trovärdig politik och är tydliga i kritiken av hur Sverige utvecklas nu.

/Peter

Anonym sa...

Absolut!
Men det märks också hur rädda de är.De klarar helt enkelt heller inte av att möta kritik på bloggarna som är blå.Helst vill regeringen debattera i monologer i stället för dialoger.

Lars